2013. június 19., szerda

11. rész.- Szikla-szilánkok

Reggel a kórházban tértem magamhoz. Jinxx ült mellettem egész éjjel a kis széken. Mikor felébredtem ő a fejét az ágyra támasztva aludt. Nyomtam egy puszit a fejére amitől rögtön fel is ébredt. Megkérdeztem tőle, hogy mi történt, mire elmesélte, hogy mikor a "halott" Ash belépett az ajtón a törött bögrét leejtettem és az elvágta a bal karomban a főeret. Ekkor kicsit megdöbbentem. Hogy lehet hogy Ash még él és Andy ezt egész végig tudta? Csupán csak két kérdés merült bennem fel. Hogyan és miért? Még a fiúknak sem mondták el. Ez valami piszkos játék lehetett ellenem? De hisz láttam Ash halott testét a koporsóban. Akkor mégis Hogyan lehetséges? Kérdezgettem magamtól. Még szerencse hogy Jinxx itt volt. Egyedül benne bízom meg ezek után a legjobban. De úgy érzem hogy ez köztünk több mint egy barátság és mégis kevesebb.

- Mégis meddig kell itt bent feküdnöm?
- Az orvos azt mondta hogy ha felébredsz már mehetünk is.
- Hát akkor mire várunk?

Azzal felpattantam az ágyról és öltözni kezdtem.

- Jinxx...Nincs kedvem haza menni.
- Akkor mégis mihez volna kedved?
- Menjünk le a tengerpartra.
- Ahogy szeretnéd

Abba a kis öbölbe mentünk amiben anno megismertem a fiúkat. Sok emlék fűz ide. Miután ledobtunk mindent leültünk a parton a vizet nézve. Érzek valami különlegeset. Én...Én azt hiszem beleszerettem Jinxx-be.

**Jinxx felől nézve**

Ezalatt a rövid idő alatt nagyon megkedveltem Morfiet. De mégis hogy mondjam el neki mit érzek? Nagyon sok mondat és gondolat kavargott a fejemben. De inkább úgy döntöttem, hogy most a tettek beszéljenek ne a szavak. Az egyik kezem Morfie kezére csúsztattam amitől persze hirtelen felkapta a fejét és rám nézett.  Gyorsan kellett cselekednem, bár féltem , hogy mi lesz a fölképel. De vállalom a kockázatot. Szinte azonnal ott voltam az ajkainál. Lágyan és gyengéden csókoltam meg. Készültem az ordítozásra, sőt szinte már a fejemben zengettek a szavai, szinte minden lehetőség átfutott a fejemben. De nem így volt. Viszonozta a csókot.  Az egyik kezét össze fonta az enyémmel a másik kezével pedig a hajamba túrt. Mikor elengedtem csak úgy csillogtak a szemei. Szinte olvasni lehetett belőle. Egy hirtelen pillanatban eldöntött a homokban és a csípőmre pattant. Láttam a huncutságot a szemében. Majd felpattant és a víz felé futott.

- Gyere már vagy egész nap ott akarsz ülni. -kiabált a vízből.

**Morfie felől nézve**

El sem tudom hinni, hogy Jinxx csak úgy lesmárolt. De ha megtette akkor most ez mit jelent? Egyszerűen megbolondulok érte. Ahogy közeledik a víz felé. már a puszta lélegzet vételét is imádom.

Miután Jinxx is beért a vízbe egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne közeledjek felé. Ezt persze ő is viszonozta. A karjaiban jól éreztem magam. Boci szemekkel néztem rá fel.

- Figyelj...Jinxx...mi..
- Igen mi most már együtt...
- Ez egész biztos...
- Halál biztos... Szeretlek...
- Én is szeretlek Jinxx.



Miután lezártuk a beszélgetést kiugrottam a karjaiból és jó alaposan lefröcsköltem. Persze én kétszer jobban visszakaptam. Mikor már későre járt az idő kirohantunk a vízből és siettünk haza. Mikor hazaértünk és beállítottunk csurom vizesen, mindenki idiótán nézett minket.  Főleg Ash és Andy. Jinxx felkapott , felvitt a szobámba és erőteljesen bebaszta az ajtót. Erre persze mindenki felszaladt. Mi meg fulladoztunk a nevetéstől a szobában. Jinxx átkarolta a derekam és hosszasan és lágyan megcsókolt. Ekkor Andy nyitotta ki az ajtót. Mindenki mögötte állt és csak nézték hogy mi folyik köztünk. Miután befejeztük az egymással vívott szoros ölelős csókcsatát odamentem a szekrényhez hogy kivegyek két törölközőt.

- Na de srácok...Ti...most..-nézett ránk tátott szájjal CC.
- Ha azt akarod kérdezni hogy együtt vannak e...-Oktatta ki Jake CC-t.
- Nem kell ebből hűhót csapni. Igen együtt vagyunk. Téma lezárva.-válaszolta nekik Jinxx majd átölelt.

3 megjegyzés:

  1. ezzel eléggé megleptél, meg az Ashley visszatér dologgal is, de valahogy számítottam rá :))
    Ashleyvel mi lesz ezután?
    gyorsan folytasd!!:))

    VálaszTörlés
  2. Siess a folytatással! Nagyon kívácsi vagyok, hogy Ash mit szól, hogy Jinxx és Morfie összejöttek!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó *-*
    Mikor lesz új rész ? :)

    VálaszTörlés