2013. június 2., vasárnap

9.rész- Tombol a ház

Reggel fura kopogásra ébredtem. Az ablaknál egy farkas alakot láttam ami Ash-re emlékeztetett. Ahogy felálltam és elindultam az ablak felé a farkas eltűnt. Ezek után vissza fordultam és visszafeküdtem Nick mellé.
Már majdnem sikerült vissza aludnom mikor Nick simogatni kezdett. Jól esett, hogy ott volt mellettem. Felém fordult és lágyan csókolni kezdett. Ezt persze viszonoztam. Heves csók csatába kezdtünk majd Nick megint a combom belső felén haladt felfelé. Éreztem ahogy lassan de biztosan leveszi az alsót rólam. Egyre vadabbul kezdtünk csókolózni néha-néha beleharaptunk egymás ajkaiba, ami szinte csábított minket. Egyre jobban kívánni kezdtem. Fogtam és ahogy tudtam megmarkoltam férfiasságát amitől ő jobban vadulni kezdett. Azonban nem számoltunk egy hívatlan vendéggel. Mikor már fullra hergeltük egymást és már el kezdtük volna a dolgot az ajtó felől kopogás hallatszott. Simmons úr volt az. Szerencsénkre pont ránk törte az ajtót. Nick még leugrani sem tudott rólam. Mind ketten jól megijedtünk.

- Őőő...Figyelj apa...mi most éppen....
- Fiam most azonnal beszélnünk kell...
- Nem látod, hogy nem alkalmas éppen?
- A nődet ráérsz később is dugni. Na gyere..

Az utolsó mondattól teljesen ledöbbentünk. Mondtam Nick-nek hogy menjen csak. Én összeszedem magam és lemegyek a fiúkhoz. Miután összekapartam magam, lementem a földszintre. Kérdeztem a fiúkat hogy nem tudják e hogy mit keres itt az öreg Simmons. De a választ ők sem tudták. Mikor távozott akkor visszamentem Nick-hez. Nem éppen volt jó kedvében.

- Mi a baj? Történt valami?
- Kirúgtak a suliból.
- Hogy mi? De az nem lehet. Na jó nyugi. Biztos van megoldás.

Próbáltam nyugtatni. Minden rendben lesz,h legalább is remélem. Azzal fogtam és eldöntöttem az ágyon és a csípőjére ereszkedtem. Megint csókolózni kezdtünk. Nick fogta és maga mellé fektetett. Majd szép lassan felém mászott. Lassan haladt megint. Megint elkezdte azt amit a kanapén. Ilyen technika mellett persze hogy elélvezek ahogy csak hozzám ér. Halkan sóhajtoztam. Aztán megint durvulni kezdett. Most már a nyakamat is harapdálta. Közben szépen kényeztetett. Azt hittem meghalok. Mikor már nem hittem hogy jobb lehet a dolog akkor fogta és erőteljesen megharapta a nyakam és behatolt. Abban a pillanatba kész voltam. Olyan érzések törtek fel bennem, mint amikor Ash-el voltam. Nagyon hiányzott. De Nick itt van nekem. Mintha csak Ash küldte volna mellém. Miután mindent befejeztünk,felöltöztem és lementem a többiekhez. Kiültem a kertbe egy cigi társasága mellé. Gondolkodni kezdtem, vajon Ash akarta, hogy minden így történjen, tudott valamit amit én nem?  Már nem tudom elképzelni.

...

Eltelt egy pár nap. Teljesen kiment a fejemből a farkasos sztori. Még szerencse, hogy a fiúk kitalálták, hogy menjünk el kirándulni. Végül is nem hangzott rossz ötletnek. Bár a 35 fokos LA-ból átmenni Canadába ahol -10 fok van kicsit fura ötlet volt. Miután elértünk az úti célunk felé egy havas táj fogadott egy kis faházikóval. Érdekes hangulata volt a helynek, de mégis megbabonázott. Kivettünk 3 szobát. Nick-kel felmentünk a szobánkba és ledobtuk magunkat az ágyra. A kandallóban ropogott a tűz. A pattogó hangtól elálmosodtam. Odabújtam Nickhez majd nemsokkal később már aludtam is.

Miután felébredtem Nick már nem volt mellettem. Persze itt is körbe járt a hír hogy mi szálltunk meg.  Lementem az aulába ahol egy óriási tomboló tömeg fogadott. A színpadon az öreg Simmons és Nick. Persze nagyon meglepett. Egyrészt mert nem tudtam, a pasim ilyen fasza énekes. Másrészt mert az apja is itt van.  De ami ezek után következett...huha...
Azt hittem rosszul látok. Az összes lány őt akarta. Persze én gyorsan felszaladtam a szobámba mintha ott sem lettem volna. Visszapattantam az ágyba és úgy tettem mint aki alszik.  Mikor Nick felért a szobánkba még mindig a számot énekelte. A sikítozó lányok szinte betörték az ajtónk.  Miután Nick "felébresztett" nagy mosollyal fogadtam és megcsókoltam. Pont ekkor törték ránk az ajtót a rajongók akik jól meglepődtek csókunk láttán. Szemük száján nem jött ki semmi. Persze én ezen jót nevettem. Felkeltem majd ki tessékeltem őket a szobánkból. Majd lerántottam Nicket az ágyra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése