2013. április 26., péntek

3.rész.-Farkasfogak.

Mielőtt elindultunk volna, Darkness normális nevén Lizzy közölt velem valamit. Ez egy elég fura dolognak hangzott. Először nem akartam hinni a fülemnek, de kénytelen voltam elhinni mert Andy és Ashley is bizonyították.
" - Morfie tudom nem fogsz nekem hinni bár ez így van. Te egy vérlény vagy. A bátyád is ilyen és én  is. 
- Mégis mit jelent ez? Mi az a vérlény?
 -  Olyan lények akik véren élnek, de mégsem vámpírok sem vérfarkasok. "

Kb. ennyit értettem a beszélgetésből mikor feltűnt előttem négy farkas. Elég érdekesek voltak. Annyira ideges lettem, hogy hirtelen denevérré változtam. Kérdeztem a barátnőmet, hogy ez mi akar lenni,  mire csak annyit mondott, hogy ez együtt jár a "vérlény" dologgal.  Egy óvatlan pillanatban az egyik farkas elkapott a szárnyamnál fogva és el is törte azt. Ezek után a szájába vett és nem figyelhetett mert átharapta a szárnyam ami elég nagy fájdalommal jár, mindezek után elindultunk. Később a busznál álltunk meg. Andy kint cigizett a busz előtt. A farkas aki a szájában vitt odaadott Andy-nek, majd átváltozott Ashley-vé. Annyira meglepődtem hogy nekem is sikerült visszanyernem emberi alakom. Nem akartam elhinni hogy az a négy farkas: Ashley, Jake, Jinxx és CC. A jobb karomból ömlött a vér  és el volt törve. Andy bevitt az ügyeletre ahol fertőtlenítették a sebet és sínbe rakták a karom. Csak két helyen tört el. Szerencsére. Mikor visszaértünk a többiekhez elmentem lezuhanyozni ugyanis csatakos voltam a farkas nyáltól. Miután végeztem magyarázatot követeltem a fiúktól.

- Nem akartam, hogy így tudd meg.- felelte Andy.
- Ne haragudj hogy összetörtem az éles fogaimmal a kezed/ szárnyad.- folytatta Ash.
- Igazából mind ilyenek vagyunk.-hangzott a válsz Jinxx-től.
- Remélem nem haragszol.- mondta szomorúan a mindig vidám CC.
- Csak gyógyulj meg- Mondta végül Jake.

Nem tudtam hirtelen mit mondani ezért a nyakukba ugrottam és elkiabáltam magam- KICSIARAKÁS!!!!- erre persze mindenki rám akaszkodott. Sosem tudnék rájuk haragudni, jegyeztem meg magamban majd miután kiszabadultam azután elmentem aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése