2013. április 26., péntek

3.rész.-Farkasfogak.

Mielőtt elindultunk volna, Darkness normális nevén Lizzy közölt velem valamit. Ez egy elég fura dolognak hangzott. Először nem akartam hinni a fülemnek, de kénytelen voltam elhinni mert Andy és Ashley is bizonyították.
" - Morfie tudom nem fogsz nekem hinni bár ez így van. Te egy vérlény vagy. A bátyád is ilyen és én  is. 
- Mégis mit jelent ez? Mi az a vérlény?
 -  Olyan lények akik véren élnek, de mégsem vámpírok sem vérfarkasok. "

Kb. ennyit értettem a beszélgetésből mikor feltűnt előttem négy farkas. Elég érdekesek voltak. Annyira ideges lettem, hogy hirtelen denevérré változtam. Kérdeztem a barátnőmet, hogy ez mi akar lenni,  mire csak annyit mondott, hogy ez együtt jár a "vérlény" dologgal.  Egy óvatlan pillanatban az egyik farkas elkapott a szárnyamnál fogva és el is törte azt. Ezek után a szájába vett és nem figyelhetett mert átharapta a szárnyam ami elég nagy fájdalommal jár, mindezek után elindultunk. Később a busznál álltunk meg. Andy kint cigizett a busz előtt. A farkas aki a szájában vitt odaadott Andy-nek, majd átváltozott Ashley-vé. Annyira meglepődtem hogy nekem is sikerült visszanyernem emberi alakom. Nem akartam elhinni hogy az a négy farkas: Ashley, Jake, Jinxx és CC. A jobb karomból ömlött a vér  és el volt törve. Andy bevitt az ügyeletre ahol fertőtlenítették a sebet és sínbe rakták a karom. Csak két helyen tört el. Szerencsére. Mikor visszaértünk a többiekhez elmentem lezuhanyozni ugyanis csatakos voltam a farkas nyáltól. Miután végeztem magyarázatot követeltem a fiúktól.

- Nem akartam, hogy így tudd meg.- felelte Andy.
- Ne haragudj hogy összetörtem az éles fogaimmal a kezed/ szárnyad.- folytatta Ash.
- Igazából mind ilyenek vagyunk.-hangzott a válsz Jinxx-től.
- Remélem nem haragszol.- mondta szomorúan a mindig vidám CC.
- Csak gyógyulj meg- Mondta végül Jake.

Nem tudtam hirtelen mit mondani ezért a nyakukba ugrottam és elkiabáltam magam- KICSIARAKÁS!!!!- erre persze mindenki rám akaszkodott. Sosem tudnék rájuk haragudni, jegyeztem meg magamban majd miután kiszabadultam azután elmentem aludni.

2013. április 19., péntek

2.rész- új ismerős

Mielőtt elkezdődött a koncert Andy lepasszolt az ismeretlen srácnak. Kicsit tartottam tőle hisz nem ismertem. Bementünk a buszba. Mikor még egy ismeretlen srác jött ki a fürdő részlegből. Halkan leültem a konyhapulthoz a srácok meg ledobták magukat a tv elé. Elővettem a telefonom hogy írjak a legjobb barátomnak. Egy dologra viszont nem készültem fel. Az egyik srác a hátam mögé állt és kikapta a telefont a kezemből.

- Ezt most elveszem. Különben is mi szükséged rá?
- Azonnal add vissza. Mit képzelsz magadról? Nem is ismerlek titeket és ti sem engem!
- Morfie Rock vagy. Andy kishúga. Hidd el jobban ismerünk mint azt hinnéd. Davhie vagyok. Van kedved valamihez?
- Hát nem is tudom.  Sok kedvem nincs.
- Gyere van ps2-m tudunk játszani na mit szólsz?
- Oké. Legyen.

Nagy nehezen belementem a dologba. Csoda folytán mindenki ráérez a gyenge pontomra. A videó játékokra.  Biztos Andy volt az aki beköpött. Ilyenek a testvérek. Dahvie-vel bementünk a busz egyik szobájába és leültünk a tv elé. Nem csodálkoztam hogy a kedvenc játékomat indította el ami nem volt más mint a Guitar Hero. Gondolom ezt is a  fiúk mondhatták el. Ennek ellenére jól éreztem magamat. Mikor vége lett a koncertnek a fiúk még elmentek dedikálni. Úgy gondoltuk mi is kinézünk hozzájuk. A hátam mögül ismerős hangot hallottam. Marcus volt az a fiúk testőre. - Szép jó estét Rock kisasszony. Csak nem a bátyádhoz jöttél?- kérdezte Marcus- Gyertek oda viszlek titeket.- Mondta és tényleg egy perc alatt ott is voltunk. A sok rajongó persze azt hitte, hogy én is közölük való vagyok.A tömeg hirtelen háborogni kezdett. Ash felállt és mindenkit megnyugtatott hogy én banda tag vagyok. Ennek hallatán mindenki ledöbbent. Bár szinte senki nem tud a családi dolgainkról. De mi tényleg egy család vagyunk csak van egy két kanyar a családi sztoriban. Ami lényegében annyi hogy anyu egyszer nagyon be volt rúgva és a legjobb barátjával szórakoztak kicsit amiből persze én lettem. De attól még én is családtag vagyok. Miután lement a dedikálás visszamentünk a buszba. Hirtelen megcsörrent a telefonom. Darkness barátnőm hívott.

- Szia csajszi. Nincs kedved bulizni?
- Szia. Ha lemászol ide hozzám akkor oké.
- Most voltam kint a BVB koncertjén valahol itt Californiában. Még itt vagyok a helyszínen.
- Akkor maradj ott. Felkapok valamit magamra és mehetünk.

Majd letettem a telefont és gyorsan öltözni kezdtem. Felkaptam egy pulcsit és elindultam. Andy persze nem volt sehol így szólni nem tudtam csak CC-nek aki úgyis mindent elfelejt. Azzal fogtam és elindultam.

2013. április 1., hétfő

1. rész- ismeretlen

Mikor felébredtem a busz már California déli része felé száguldott. A fiúk már régen ébren voltak. El sem tudtam hinni hogy a bátyám végre megengedte hogy velük menjek a turnéra.  Annyira jó volt.

- Jó reggelt.
- Szia Morfie. Kérsz kávét?- kérdezte Jake.
- Igen ez remek ötlet.

Elmentem gyorsan felöltözni. Felkaptam a nadrágom meg egy pólót majd kimentem. Andy még a szobájában volt. Gondolom a barátnőjével.  Mikor megérkeztünk San Fransisco-ba egyszerűen kiugrottam a buszból. Remek idő volt.  Jinxx, Jake és CC  jöttek ki utánam. Ledőltünk egy fa árnyékába mikor egy ismerős turné busz gördült be a miénk mellé. A fiúk felpattantak és oda rohantak.  Én nem ismertem azt a két sráct aki kiszállt a buszból de azért én is oda mentem. A fiúk nagyon örültek egymásnak valószínűleg már régebb óta ismerték egymást.

- Szóval itt vagy Morfie.- szólt valaki a hátam mögül eléggé ideges hangon. Nem tudtam elképzelni mit csináltam. Mikor megfordultam Andy állt a hátam mögött. - Világosan megmondtam hogy nélkülünk nem mászkálhatsz sehová.
- Andy. Haver. Ne parázz már tud magára vigyázni.- szólt a számomra ismeretlen srác.
- Oké. De akkor is féltem. Hisz nekem csak ő van mint testvér.
- De akkor sem kéne ennyire féltened.  Ha gondolod vigyázhatok rá míg koncerteztek.
- Kösz haver ez rendes tőled.

Este koncert. Már alig várom. A legjobb helyről nézhetem a színpad mögött. Ez annyira szuper.