2013. május 7., kedd

7. rész- Welcome Tokyo and Freedom

Miután megérkeztem Tokióba kivettem egy szobát az egyik legjobb hotelben. A telefonom kikapcsoltam nehogy bárki  is zavarjon. Fogtam és belevetettem magam a Tokiói éjszakába. Annyira csodálatos város. Mindenfelé cseresznye fák amik épp virágoztak. Mindegyiknek külön története és rejtélye van. A város csak úgy nyüzsgött mint egy óriási hangya boly. A városnak csodálatos éttermei vannak. Nem akarok elmenni innen. Fogtam magam és felültem Tokió egyik tornyára.

2 hét alatt annyi mindent fedeztem fel. Új kultúrákat ismertem meg. Megismertem egy csomó új dolgot. Kipróbáltam dolgokat. Úgy éreztem élek. Annyira jó volt.  Nem törődtem vele hogy mi megy oda haza. Lett egy csomó új barátom is.  Minden este kilátogattam a toronyhoz ami nagyon megtetszett. Jó volt szabadnak lenni.

Eközben Ash-ék mindenhol kerestek. Ash belebetegedett abba hogy nem talál sehol. Egy hete hagytam el csak Amerikát de máris minden a feje tetejére állt. Andy nem is tudta hogy eltűntem. A koncerteket sorba mondták le a fiúk betegség miatt. Aztán mikor újra bekapcsoltam a telefonom Megláttam a raklap nem fogadott hívást ( persze mind a fiúktól) és a araklap sms-t Ash-től.

De olyan jó volt Tokióban végre élhettem az életem. Szabad vagyok. Nem bánt senki. - De ha Ash-nek ennyire hiányzom akkor jobb ha indulok- tűrtem magam jobb belátásra. Fogtam hát és útnak indultam.. Irány Amerika!

Mikor megérkeztem Ash kint cigizett Jake-kel az udvaron. Jinxx és CC voltak a nappaliban. Mondtam nekik hogy maradjanak csöndben. Ash mögé osontam és hátulról befogtam a szemét.

- Andy. Haver ne szórakozz tudom hogy te vagy!
- Ha neked én Andy vagyok akkor eléggé a pasikhoz vonzódsz édes!
- Morfie te vagy az?
- Nem! A réz farkú bagoly  vagyok és most megduglak!

Erre persze kitört Jake-ből a nevetés. Mindenki kijött hogy mi folyik itt. De a lényeg hogy Ash újra összeszedte magát. Miután jól kinevette magát Jake, bementünk és mindent elmeséltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése